marime text:

Casa unui martor in procesul clanului Corduneanu, atacata cu sticle incendiare!

Atac cu sticle incendiare, la Iasi. Tinta a fost un om de afaceri din oras, martor intr-un proces in care 27 de indivizi din clanul Corduneanu, cea mai temuta grupare din zona, sunt acuzati de un numar impresionant de infractiuni cu violenta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii nu exclud ca actiunea sa fi fost una de intimidare, mai ales ca marti, la Tribunalul Maramures, a fost un nou termen in acest caz, iar acuzatii sunt judecati in stare de libertate.

Marti dimineata, in jurul orei 7.00, omul de afaceri si familia sa au iesit din casa ingroziti de bubuiturile produse de cele trei sticle incendiare aruncate in curtea lor. Una dintre ele a lovit un perete al casei.

Barbatul a intrat in conflict cu clanul Corduneanu in 2008, cand era patronul unei sali de jocuri de noroc, iar cativa membri i-ar fi cerut taxa de protectie.

In scurt timp, procurorii DIICOT au trimis in judecata 27 de indivizi din gruparea mentionata, pentru infractiuni ecnomomice, santaj si trafic de persoane si violenta. Omul de afaceri apare si el in acest dosar ca martor, dosar judecat de instanta Tribunalului Maramures.  

Dupa atac, omul de afaceri si-a luat masuri de siguranta.

Gruparea Corduneanu a aparut in 1992, iar anchetatorii spun ca este implicata in jafuri si talharii in Franta, Italia, Germania si Polonia. Membrii retelei, sustin procurorii, ar fi pus la punct inclusiv o retea de trafic de copii. Minorii erau dusi ilegal din Romania in Germania, unde erau obligati sa fure.

Liderii gruparii sunt Costantin Bogdan, fost Corduneanu si fratele sau. Amandoi au obtinut titlul de campioni europeni de juniori la lupte libere si au participat la doua editii ale Jocurilor Olimpice. Dar, dupa ce au crescut, au fost implicati in numeroase scandaluri. Ultimul, in 2009 cand s-au rafuit intr-un club din Iasi cu un clan rival, iar un agent de paza a fost a fost impuscat in ochi.

In prezent, toti membrii clanului Corduneanu sunt in libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu