marime text:

Casa lui Dan Diaconescu perchezitionata de DNA - patronul OTV martor intr-un dosar de trafic de influenta!

Invitat frecvent al televiziunii lui Dan Diaconescu, clarvazatorul Doru Parv este acuzat ca i-a cerut bani unui primar de comuna pentru a nu difuza pe post imagini compromitatoare cu acesta. Sediul OTV si locuinta lui Dan Diaconescu au fost astazi perchezitionate de procurorii DNA.
Casa lui Dan Diaconescu perchezitionata de DNA - patronul OTV martor intr-un dosar de trafic de influenta!

Doru Parv este acuzat ca i-a promis unui primar de comuna aradeana ca va interveni personal pentru ca filmarile legate de afacerile acestuia sa nu intre pe post. O echipa a OTV realizase un intreg material legat de ceea ce se intampla in respectiva comuna.

Politistii si procurorii DNA au plecat astazi in cautarea respectivelor casete atat in sediul OTV cat si acasa la patronul televiziunii, Dan Diaconescu.

Contactat de Gandul, Dan Diaconescu a declarat: "N-am mai auzit asa ceva, sa-ti sparga usa, in conditiile in care nu exista un dosar si nu esti invinuit de nimic. Nici avocatii mei n-au mai auzit asa ceva. Eu sunt in strainatate, ma urc acum in avionul meu personal si, in doua ore, voi fi in tara. Sper sa nu mi-l confiste si pe asta, cand ajung. Sau poate ma aresteaza. Orice e posibil la noi. Nu m-ar mira sa-mi faca si perchezitie la bord".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu