marime text:

CARNAGIU langa Timisoara! Trei tineri de 20 de ani sunt MORTI din cauza unui sofer inconstient

Trei tineri, niciunul mai mare de 20 de ani, au murit in aceeasi clipa, vineri seara, pe o sosea din Timis. Ii are pe constiinta un sofer care n-ar fi trebuit sa incalce linia continua si sa se lanseze intr-o depasire nebuneasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Accidentul s-a petrecut aproape de lasarea serii pe DN 59 care leaga Timisoara de Moravita si Resita. Soferul unui autoturism de teren a intrat intr-o depasire si n-a putut evita masina mica de pe sensul opus. In aceasta erau patru tineri din Caras, care se indrepteau inspre Resita. 3 dintre ei au murit, unul fiind un student luat cu cateva minute inainte, la ,,ocazie".
 
Acum, soferul vinovat e in spital, impreuna cu alte 2 persoane ranite in acelasi accident. Cand au ajuns la locul accidentului, echipele de interventie au inmarmurit: bucati din cele doua autoturisme erau imprastiate pe zeci de metri, iar victimele abia puteau fi zarite in ce mai ramasese din caroserii.

Dupa impactul cu masina de teren, din celalalt automobil, unde erau 4 tineri, n-a supravietuit decat unul. Este ranit la cap si la spate, spun medicii de la Spitalul Judetean Timisoara, unde l-a dus ambulanta. Pe insotitorii lui, echipele de prima interventie i-au gasit fara viata.
 
Tot la spital au ajuns soferul autoturismului de teren, in varsta de 61 de ani, si pasagera care era langa el. Amandoi au ramas internati peste noapte. Pe barbat, politistii il vor audia dupa externare.
 
In zona unde s-a produs accidentul, circulatia a fost blocata aproape 2 ore. Cat timp politistii au strans probe si au facut masuratori, pe ambele sensuri s-au format cozi de masini, lungi de aproximativ 10 kilometri.

Soferul care a provocat accidentul va fi cercetat penal pentru omor din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu