marime text:

Cand vine vorba de spaga la frontiera, romanu-i frate cu bulgarul! 70 de euro mita, pentru doi vamesi

Doi politisti de frontiera, unul roman si unul bulgar, sunt colegi si de dosar, pe langa serviciu. Au fost prinsi cand luau mita in punctul de trecere de la Vama Veche. Un ofiter sub acoperire le-a dat 70 de euro, ca sa-i permita sa iasa din tara cu o masina fara inspectia tehnica valabila si fara un document special, semnat de proprietar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistul de frontiera roman l-a controlat primul pe ofiterul sub acoperire. A vazut ca nu are actele in regula, insa i-a dat documentele colegului bulgar si i-a facut semn soferului sa se inteleaga cu acesta. Bulgarul a primit banii, pe care urma sa-i imparta cu agentul roman si in acel moment au intervenit anchetatorii.

Politistul din tara vecina a incercat sa fuga, dar a fost prins. Este cercetat pentru complicitate, iar romanul, pentru abuz in serviciu. In acelasi dosar mai sunt cercetati alti patru politisti de frontiera de la Vama Veche.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu