marime text:

CAMERA ASCUNSA. Cum pierde statul 25 de MILIARDE de euro in fiecare an.VIDEO!

In Romania, miliarde de euro sunt inghitite de evaziunea fiscala, in timp ce guvernul vrea sa taie salariile si pensiile, pentru ca nu mai are bani sa le plateasca. Romanii fara teama de lege au invatat cum sa pacaleasca statul, constienti ca rareori sunt trasi la raspundere. Daca vor, unii taximetristii, de pilda, sterg din memoria aparatului de taxat sumele incasate. Si nu mai platesc impozit pentru ele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un sofer a acceptat sa arate cum sterge de obicei din memoria aparatului ultima suma incasata. Aparatul este "curentat" cu un dispozitiv improvizat dintr-o bricheta. Din cauza socului, se opreste cateva momente, iar cand incepe sa functioneze, nu mai "tine minte" cursa.

Numai de la o singura masina, patronii castiga lunar cam 3.000 de lei.

Si daca aceasta metoda este ascunsa de ochii lumii, in cartierul Colentina din Bucuresti, evaziunea se face in vazul tuturor. O tanara de 19 ani, din Alexandria, vinde facturi in alb.

Estimarile oficiale arata ca evaziunea fiscala a ajuns la 20% din produsul intern brut, cam 25 de miliarde de euro. Banii ne-ar ajunge sa platim pensiile mai bine de doi ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu