marime text:

Cal confiscat de la stapanul care il batea si il tinea nemancat!

Cine isi chinuie fara pic de suflet animalele de pe langa casa ar trebui sa afle ca pe langa dosare penale, amenzi si chiar detentie, risca sa piarda si fiinta de care si-a batut joc. Un cal maltratat si infometat ani intregi a scapat acum din manile stapanului sau violent, un barbat din Ploiesti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei de la Politia Animalelor au obtinut un ordin judecatoresc si i l-au confiscat, ca sa-i mai dea bietului cal o sansa.

Imagini revoltatoare au fost filmate la sfarsitul lunii ianuarie, intr-o parcare din Ploiesti. Flamand si pus sa traga o povara prea grea, calul s-a prabusit in zapada, iar stapanul a incercat sa-l miste cu lovituri. Cand au pus mana pe imagini, cei de la Politia Animalelor a mers in instanta si au obtinut o ordonata pentru confiscarea animalului.

Initial, nici jandarmii, nici politistii nu au reusit sa scoata calul din grajd.  A fost nevoie de interventia pompierilor, obisnuiti sa salveze animale aflate in dificultate.

Ultimii cinci din viata animalului au fost ingrozitori: n-a fost hranit cum trebuie, a fost batut in schimb de nenumarate ori si pus sa munceasca din greu. Dar toate acestea se vor schimba.

Stapanul nu doar ca a ramas fara cal, dar va avea si dosar penal. Pentru cruzime si rele tratamente aplicate animalului, ar putea face chiar si 6 ani de inchisoare.

In ceea ce priveste calul, acesta va urma un program de tratament si recuperare in centrul de echitatie care il va gazdui de acum incolo.  Dupa ce se va intrema, va fi folosit in cadrul unui program de terapie a copiilor bolnavi de autism din Bucuresti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu