marime text:

Cal batut, infometat si cu un ochi scos, lasat sa moara pe un camp!

Abandonat pe un camp din Ilfov, de stapanul fara inima, un cal a agonizat luni seara cateva ore. L-au gasit autoritatile, la un moment dat, insa veterinarii chemati acolo n-au avut cum sa-l salveze. Animalul era sleit de puteri si fusese mutilat, de cel pe care l-a slujit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un individ care le-a spus politistilor ca-l luase la schimb, cu cateva ore inainte, cand patrupedul inca se tinea pe picioare.

Calul abia respira, cand au ajuns veterinarii pe campul de langa Domnesti, unde fusese lasat sa zaca. I-au dat apa si medicamente, dar bietul animal nu s-a putut ridica.

Politistii au aflat repede cine-i stapanul lipsit de suflet al animalului. A venit chiar el pe camp, insotit de cativa sateni, chipurile sa-l ia acasa.

Proprietarul animalului recunoaste ca el insusi a lasat calul pe camp, dar neaga ca l-ar fi maltratat, caci, spune el, nu-l avea decat de o zi. Cei la de Politia Animalelor au insa alta varianta.

Proprietarul animalului este cercetat pentru abandon; risca pana la 3 ani de puscarie sau 10.000 de lei amenda penala, daca se va dovedi si ca l-a maltratat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu