marime text:

Cal batut cu salbaticie si lasat sa moara in ger, la marginea drumului

Un cal, costeliv si ranit, agoniza vineri seara in ger, parasit pe o strada din sectorul 5. O trecatoare miloasa a telefonat la 112 dupa ajutor, insa, cu toate eforturile salvatorilor, calul s-a stins in drum spre adapost.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Animalul suferind a fost vazut pe strada Drumul Cooperativei din sectorul 5 de femeia care mergea spre casa. Imediat a sunat ca sa cheme ajutoare.
 
La fata locului au sosit reprezentantii de la Politia animalelor.
 
Mai multi medici veterinari au incercat sa-i salveze viata animalului. Pentru a-i reda puterile i s-au facut si injectii cu vitamine. El avea urme de violenta si era subnutrit.
 
In drum spre adapostul de animale, calul si-a dat ultima suflare. Acum autoritatile incearca sa dea de urma stapanului, ca sa-l traga la raspundere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariutroubleboy (2011-02-06 07:04:09)
eu las bate si las pune sa traga la caruta sa ma plimbe prin tot bucurestiu' *** de tigani nespalatii
raspunde »
costel (2011-02-05 19:39:12)
ah ce boala am io pe astia.............. ce rau ia facut acest animal de la batut si la lasat acolo...... asa ias face si io lui sa il bat si ma *** pe el
raspunde »
O (2011-02-05 15:51:53)
am vazut odata un tigan cum si-a lovit calul cu pumnul.prima reactie pe care am avut-o e sa merg la el,sa-i intorc pumnul apoi sa-i mai dau unul bonui si sa-i zic ca daca merge la politie sau daca mai da vre-odata in vre-un animal si aflu il leg de masina si ar cu el tot pamantul.dupa aceasta intamplare va pot spune cu mana pe inima ca acel cal a avut parte de cel mai bun tratament din partea tiganului.l-am vazut dupa ceva vreme si calu era cat doi.nu mai era rahitic si slab..:) incercati si voi daca aveti puterea necesara.nu asteptati dupa autoritati caci serviciul lor e munca de birou scaldat in cafele si tigari.
raspunde »
m (2011-02-05 15:03:55)
daca vad un prost ca bate un cal ii dau cu piatra in cap,baga-mi-as p..a in ei de tarani prosti.
raspunde »