marime text:

Cadavrul unui barbat, gasit ingropat in curte!

O crima infioratoare a iesit la iveala intr-o comuna din Dolj si cumplit este ca intre victima si calau sunt legaturi puternice de sange.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un barbat de 52 de ani, cautat de familie de mai bine de o saptamana, a fost gasit ingropat in curtea casei sale. Cainii au fost cei care le-au dat de banuit vecinilor, pentru ca latrau furiosi si se invarteau doar deasupra locului care parea proaspat sapat.

Anchetatorii banuiesc ca fiul barbatului l-a ucis si l-a ingropat acolo.

In urma cu o saptamana intre cei doi a izbucnit un scandal si se parca ca tocmai de atunci barbatul nu a mai fost vazut. Abia joi sotia barbatului s-a intors din Germania si a aflat ca nimeni nu i-a mai vazut sotul de o saptamana. S-a dus glont la politie iar vineri dimineata cand criminalistii au venit sa faca cercetari au gasit in gradina locul sapat care parea a ascunde un mormant.

Luat la intrebari de politisti, fiul barbatului le-a marturisit in cele din urma ca el este cel si-a batut tatal in noaptea de 18 august. Tanarul a povestit ca apoi, cand si-a dat sema ce facuse nu i-a venit o alta idee decat sa isi ingroape parintele in curte.

Daca va fi gasit vinovat de omor deosebit de grav, tanarul risca sa-si petreaca urmatorii 25 de ani in inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu