marime text:

Cadavrul unei fetite nou-nascute, gasit infasurat intr-o punga, intr-un cartier din Constanta!

O mama fara suflet a fost in stare sa-si lepede fetita nou-nascuta, intr-un cartier din Constanta. Bebelusul a fost gasit luni, infasurat intr-o punga din plastic, in spatele unor blocuri. Era deja mort cand oamenii care strangeau gunoaiele din zona au dat peste el si au anuntat imediat politia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fetita era moarta de cel mult 24 de ore. Medicii de la ambulanta sunt de parere ca a fost abandonata imediat dupa nastere, pentru ca avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului.

Criminalistii au strans dovezi de la fata locului si au solicitat si un caine de urma, special antrenat pentru depistarea persoanelor disparute.

Anchetatorii vor verfica si daca in zona erau femei insarcinate carora le-a venit sorocul, dar nu este exclus ca fatul sa fi fost aruncat si de o persoana care locuieste intr-o alta zona a orasului.

Zona s-a impinzit imediat de curiosi, care si-au facut cruce cand au aflat ca cineva a avut inima sa lase de izbeliste un copil abia nascut.

In cazul in care politistii vor reusi sa afle identitatea mamei, ea va fi acuzata de pruncucidere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu