marime text:

Cadavrul unei femei, gasit in acelasi loc in care a fost ucisa o tanara, acum 5 ani

O coincidenta sinistra da fiori locuitorilor unui sat din Suceava. La cinci ani dupa ce o tanara a fost gasita fara viata intr-un canal de irigatii, cadavrul unei femei, mama a trei copii, a fost descoperit in acelasi loc.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Cu ochii in lacrimi, rudele femeii de 42 de ani spun ca ar fi vorba despre o crima, mai ales ca a disparut in timp ce se afla pe camp, la munca, iar trupul sau a fost gasit fara haine.

De doua zile, familia nu mai stia nimic despre femeia de 42 de ani. Apropiatii spun ca ea plecase la prasit si s-au ingrijorat atunci cand au vazut ca intarzie sa vina acasa. Cu inima stransa, rudele au pornit in cautarea femeii. Au gasit insa doar cateva lucruri ce i-au apartinut, abandonate la distanta mare de terenul pe care-l lucra.

Disperate, rudele au cerut ajutorul oamenilor legii. Zeci de politisti si jandarmi au pornit in cautarea femeii, iar lor li s-au alaturat si multi localnici. In cele din urma, i-au gasit trupul zacand fara viata, intr-un tub de beton dintr-un canal de irigatii. Indurerate, rudele sunt convinse ca este vorba despre o crima.

Localnicii spun ca in acelasi loc, acum cinci ani, a fost gasit cadavrul unei tinere, care a fost omorata. Acum, anchetatorii depun eforturi pentru a afla cum a sfarsit femeia de 42 de ani. Sotul ei, plecat la munca in Cipru, urmeaza sa revina in tara, ca sa o inmormanteze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu