marime text:

Cadavrele a doi copii recuperate in Dolj dupa mai multe zile de cautare

Pompierii militari si scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj au recuperat, in ultimele 48 de ore, cadavrele a doi minori, de sapte si zece ani, unul dintre copii fiind cautat de cinci zile de la disparitia sa in raul Jiu.
Cadavrele a doi copii recuperate in Dolj dupa mai multe zile de cautare
Un echipaj de pompieri de la Detasamentul 1 Craiova a reusit, dupa cinci zile de cautari, sa-l gaseasca pe minorul de sapte ani, disparut in apele raului Jiu, in apropriere de comuna Bucovat, impreuna cu fratele sau.
 
Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj, trupul neinsufletit al baiatului a fost gasit la aproximativ cinci kilometri de locul in care disparuse, agatat in crengile de pe malul apei.
 
In urma cu o saptamana, baiatul de sapte ani, impreuna cu fratele sau, in varsta de 11 ani, au intrat in raul Jiu, pentru a se scalda, ambii disparand in apa. Cadavrul baiatului de 11 ani a fost gasit, la aproximativ 15 ore de la anuntarea disparitiei, de scafandrii ISU Dolj, care au continuat cautarile pentru a-l gasi si pe fratele sau de sapte ani.
 
Pompierii militari ai ISU Dolj au recuperat, sambata, cadavrul altui minor, in varsta de zece ani, a carui disparitie, intr-o balta din cartierul craiovean Mofleni, fusese anuntata de familie vineri dupa-amiaza.
 
Conform sursei citate, trupul neinsufletit al copilului a fost gasit cu ajutorul scafandrilor de la ISU Dolj.
              

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu