marime text:

Ca mexicanii la granita cu SUA - doi tineri din Republica Moldova au fost prinsi intrand inot in Romania

Doi tineri in varsta de 14 si 19 ani, din Republica Moldova, care au intrat ilegal in Romania, dupa ce au traversat inot raul Prut, cu intentia de a-si gasi un loc de munca in strainatate, au fost prinsi, luni dimineata, de politistii de frontiera din Vaslui.
Ca mexicanii la granita cu SUA - doi tineri din Republica Moldova au fost prinsi intrand inot in Romania
Potrivit Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Vaslui, primii doi emigranti au fost prinsi in localitatea Falciu, de un echipaj mobil aflat in patrulare. Cei doi tineri in varsta de 14 si 19 ani, din Republica Moldova, nu aveau niciun document asupra lor, declarand autoritatilor vamale ca doresc sa ajunga in Grecia pentru a-si gasi un loc de munca.
 
Purtatorul de cuvant al IJPF Vaslui, Adrian Corogeanu, a declarat ca emigrantii au traversat inot raul Prut, fiind prinsi la scurt timp dupa ce au intrat ilegal in Romania. Asupra celor doi au fost gasite doua cutite cu lama de 18 centimetri si un rucsac cu haine.
 
Tot luni, un alt tanar din Republica Moldova, in varsta de 20 de ani, a fost prins pe DN 24A, in comuna vasluiana Berezeni, la scurt timp dupa ce a traversat raul Prut cu ajutorul unei plute confectionate din sticle de plastic.
 
Emigrantul le-a declarat politistilor de frontiera vasluieni ca intentiona sa ajunga in Italia pentru a-si gasi un loc de munca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu