marime text:

Bunatatea se pedepseste! VEZI ce a patit o batrana care a vrut sa ajute niste femei aflate in impas

Intr-o tara care s-a umplut de hoti si de talhari, generozitatea este prost interpretata. Tineti minte asta ori de cate ori sunteti opriti pe strada de necunoscuti care incearca sa va vanda povesti lacrimogene.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O pensionara din Bucuresti le-a dat banii stransi pentru inmormantare unor femei pe care le-a crezut in impas. De fapt, ea urma sa aiba mari probleme.

Cu vocea tremuranda si ochii in lacrimi, femeia a avut parte de o experienta pe care nu o va uita usor. Chiar a crezut ca este frumos sa iti ajuti semenii, asa ca, fara sa se gandeasca prea mult, a imprumutat doua necunoscute cu 500 de lei.

In realitate erau niste escroace care si-a jucat bine rolul cand i-au spus ca trebuie sa isi externeze o ruda din spital, dar ca nu au destui bani.

Ca sa fie cat mai convingatoare, i-au dat drept gaj niste bijuterii, chipurile din aur.
 
Cele doua erau atat de bine antrenate incat niciunul dintre oamenii din jur nu si-a dat seama ca se petrece o infractiune. Partea buna este ca politistii le urmareau de mult.

Banii si bijuteriile sunt probe in dosarul deschis de politistii de la sectorul 2 pentru inselaciune. Din fericire, batrana si-a recuperat paguba si spune cu amaraciune ca a trait pana la 82 de ani ca sa afle ca bunatatea este pedepsita.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu