marime text:

Bulibasa jefuit de tigani, in timp ce era la toaleta!

O judecata tiganeasca organizata vineri la Galati s-a terminat rau pentru unul dintre membrii staborului. In pauza de deliberari, bulibasa s-a dus la toaleta, insa acolo a fost batut si talharit de cativa barbati, pe care politia nu i-a identificat inca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Avea la el cateva sute de euro, dar nu paguba i se pare mare, ci gestul in sine il supara.

Staborul s-a intrunit pentru a decide in privinta unei relatii de dragoste dintre un baiat din Buzau si o fata din Constanta. Pentru ca totul sa se desfasoare pe teren neutru, judecata s-a petrecut in Galati, in incinta unui local. Cei trei judecatori, printre care si bulibasa atacat, au ascultat ambele parti si au decis sa ia o pauza pentru deliberari. Atunci, victima in varsta de 60 de ani s-a dus la toaleta, unde a fost atacata.

Rudele barbatul atacat banuiesc cine sunt agresorii. Ar face parte dintr-o familie de tigani din Buzau. Dar vor sa-i lase pe politisti sa-si faca treaba si sa-i prinda. Intre timp, fii bulibasei nu se departeaza de patul tatalui lor care a fost internat in spital.

Bulibasa sustine ca tinerii care l-au agresat nu vor scapa la randul lor de judecata tiganeasca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu