marime text:

Braconieri vanati ca-n filme de jandarmii din Ilfov

Scene mai ceva ca in filmele de actiune s-au derulat azi-noapte, in judetul Ilfov! Trei braconieri au fugit de un echipaj de la jandarmerie si nici cand au auzit focuri de arma nu au tras pe dreapta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jandarmii pazeau azi-noapte o conducta de produse petroliere, de pe un camp de langa comuna Afumati din Ilfov. Ei au observat in zona o masina care li s-a parut suspecta si au vrut sa o opreasca. Soferul a demarat insa in tromba si, desi s-au tras asupra lui 3 focuri de avertisment, a apasat si mai tare pedala de acceleratie.

Abia dupa o urmarire de cativa kilometri, jandarmii au facut o manevra riscata si au reusit sa il prinda pe fugar. Acesta era insotit de inca doi amici.

In masina suspectilor, jandarmii au gasit plase de pescuit si o barca. Tinerii - cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, au fost dusi la politie, pentru audieri. Ei vor fi cercetati in stare de libertate pentru braconaj, dar si pentru ca au fugit de echipajul de la Jandarmerie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu