marime text:

Braconieri surprinsi in Marea Neagra, convinsi sa se predea cu 200 de focuri de avertisment!

Focuri de arma au tulburat din nou linistea marii Negre. Politistii de frontiera romani au urmarit, ore intregi, in larg,  un pescador turcesc cu sapte oameni la bord, care opera ilegal in apele noastre. Braconierii au fost convinsi cu greu sa se predea. Mai exact, cu 200 de focuri de avertisment.
Braconieri surprinsi in Marea Neagra, convinsi sa se predea cu 200 de focuri de avertisment!

Pescadorul turcesc a fost detectat de radarul unei patrule a politiei de frontiera, la 76 de mile de tarm. Cei sapte marinari arborasera pavilionul ucrainean, spun anchetatorii. Cand politistii de frontiera romani s-au apropiat de ambarcatiunea lor, au incercat sa scape. Atunci s-au auzit focurile de avertisment trase de oamenii legii.

Incoltiti, braconierii au vrut sa stearga urmele si au aruncat peste bord prada pe care o pescuisera in apele romanesti.

In cele din urma, marinarii turci s-au predat si au fost adusi la tarm. Ei sunt cercetati si, potrivit anchetatorilor, se vor alege cu dosar penal pentru braconaj. Acesta este cel de-al treilea pescador turcesc capturat in numai trei zile in apele teritoriale romanesti.

In Marea Neagra este interzis pescuitul rechinului si calcanului, care se vand pe piata neagra din Istanbul cu 30 de euro kilogramul, spun politistii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu