marime text:

Bolnav de gelozie, i-a dat foc sotiei in plina strada! Femeia a murit la spital

O moarte chinuitoare i-a provocat sotiei sale un barbat din Oradea, care nu putea sa treaca printr-o singura zi, fara o criza de gelozie. A asteptat-o cand femeia se ducea la serviciu si i-a dat foc sub ochii colegelor sale. Chiar daca ele au sarit sa stinga flacarile, femeia s-a stins putin mai tarziu in bratele medicilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii au considerat ca acuzatia de vatamare nu este suficienta pentru o fapta atat de ingrozitoare si vineri au schimbat incadrarea in omor deosebit de grav, prin cruzimi.

Barbatul devenise extrem de violent din momentul in care sotia lui a decis sa plece impreuna cu cei patru copii ai lor. Nu-i mai suporta crizele de gelozie. El insa a a vrut sa-i dea o lectie si a asteptat-o la croitoria la care lucra. A folosit apoi o substanta inflamabila, ca sa ii dea foc si nici macar dupa ce colegele femeii au sarit sa stinga flacarile, barbatul nu a dat inapoi, dimpotriva. S-a asigurat mai intai ca focul va arde in continuare si abia apoi s-a facut nevazut.

Intamplarea i-a socat pe toti cei care au fost prezenti in strada cand barbatul si-a atacat sotia. Cu totii au dat declaratii cutremuratoare la politie. Noua incadrare a faptei i-ar putea aduce barbatului cel putin 20 ani dupa gratii sau daca judecatorii vor fi de neinduplecat, ar putea ramane toata viata inchis. Cei patru copii, ramasi fara ambii parinti, vor fi incredintati bunicilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu