marime text:

BMW-ul contrabandistei "Sarlota" incendiat de rivali! Acum un an a patit-o la fel

Reglare "fierbinte" de conturi la Satu Mare, unde o masina de lux a fost incendiata marti noapte chiar in parcarea proprietarei. Se banuieste ca focul a fost pus intentionat de niste dusmani ai femeii, cu care a mai avut probleme si in trecut.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia, banuita de politisti ca s-ar ocupa cu comercializarea marfii de contrabanda, nu s-ar fi inteles la impartirea pietii de desfacere a tigarilor de contrabanda cu membrii unei bande rivale.

Masina i-a fost incendiata miercuri dimineata, la ora 2.30. Vecinii au chemat pompierii care au stins-o dupa o jumatate de ora. Pagubele depasesc 30.000 de lei si e putin probabil sa mai poata fi reparata.

Proprietara ei, cunoscuta sub numele de "Sarlota", o cumparase in urma cu putin timp, iar oamenii legii spun ca in urma cu un an a patit-o la fel: o alta masina i-a fost incendiata intentionat, fiind, probabil, tot o reglare de conturi. Politistii ii cauta si acum pe faptasii de atunci.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu