marime text:

Blestemul unei masini furate. De 3 ANI, politia ii trage pe dreapta si ii duce la sectie!

Cum procedezi atunci cand reprezentantii statului isi fac doar pe jumatate treaba? Simplu, ori de cate ori te opreste politia si te anunta ca circuli cu o masina furata, mergi la sectie si dai declaratii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asa procedeaza, de 3 ani incoace, proprietarii unui autoturism. Oamenii s-au saturat sa explice ca vehiculul este al lor, atata vreme cat politistii au uitat sa treaca informatia si in baza de date.

Autoturismul iese usor in evidenta. A fost tunat si are geamuri fumurii. Asadar, este lesne de inteles ca agentii sunt tentati sa il opreasca des. Pentru ca, dintr-o eroare, masina figureaza ca furata, a fost trasa pe dreapta, de aceasta data in Covasna. Proprietarii au incercat inutil sa le explice politistilor ca sunt nevinovati.

Oamenii au pierdut trei ore la sectie, unde au dat declaratii si au fost verificati ca niste infractori. Au experienta deja.

Totul a inceput acum 3 ani, cand masina a disparut. Proprietarii au anuntat autoritatile, care au facut cercetari si au recuperat-o. Din pacate, a ramas tot in baza de date a politiei, la Furturi.

Vinovat este, se pare, agentul de la Sectia 22 care a inregistrat furtul, dar a omis sa scrie in baza de date si ca vehiculul a fost gasit si inapoiat.

Cei doi tineri s-au inarmat cu rabdare, pana in ziua in care si-o vor pierde si vor da in judecata Politia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu