marime text:

BESTII - doi parinti si-au lasat fiica de 3 luni sa moara de frig

Doar trei luni de viata i-au fost date unei fetite din Piatra Neamt, care s-a stins de frig duminica noapte. A avut nenorocul sa se nasca intr-o familie care nu o dorea, cu doi parinti care nici macar nu se preocupau sa o hraneasca, daramite sa o protjeze de frig.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Duminica noapte, cand ea si-a dat ultima suflare, cei doi dormeau dusi. Au chememat ambulanta abia dimineata, cand era prea tarziu.

Membrii echipajului de pe ambulanta spun ca nu s-au mai confruntat niciodata cu un caz atat de dramatic. Ei cred ca fetita a facut un stop cardio-respirator din cauza unei hipotermii severe.

Vecinii povestesc ca, de cand a venit pe lume, copila a avut parte de un tratament infiorator. Parintii nu numai ca nu o hraneau, dar o mai luau si la cersit.

Cazul este anchetat acum de politisti si de cei de la Directia pentru Protectia Copilului, mai ales ca fetita mai are un frate in varsta de 1 an si 3 luni. Daca vor fi gasiti vinovati pentru moartea bebelusului, parintii risca sa ajunga dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu