marime text:

Bestie cu chip de om! A violat in trecut o batrana, dar acum a trecut la ceva mai tanar: o fetita de 9 ani

La numai noua ani, o fetita din judetul Bacau a trecut printr-o experineta terifianta, care-i va marca viata de-acum incolo. Copila a spus ca a fost luata cu forta de pe drum de un consatean, care a rostogolit-o intr-un sant si ar fi violat-o.  
Bestie cu chip de om! A violat in trecut o batrana, dar acum a trecut la ceva mai tanar: o fetita de 9 ani

Barbatul de 41 de ani a asteptat-o pe fetita in poarta scolii. Copila il stia, pentru ca era un cunoscut de-al parintilor ei. Omul i-a spus sa-l insoteasca, dar la un moment dat a tras-o intr-o rapa, unde a agresat-o. Cand a ajuns acasa, fetita le-a povestit parintilor ce i s-a intamplat, iar acestia s-au dus intr-un suflel la politie.

Agresorul a disparut fara urma dupa ce a batjocorit-o pe fetita si a aflat ca este cautat de politie. Nimeni nu stie in prezent unde se ascunde, dar politistii spun ca sunt pe urmele lui.

Barbatul este periculos, mai ales ca a mai facut puscarie pentru viol, cu ani in urma. Atunci, el a agresat sexual o batrana. Acum, ar fi chinuit-o si mai mult pe copila de noua ani, daca n-ar fi trecut pe drum o femeie care a auzit  tipetele fetitei.

Medicii legisti vor stabili acum cat de mult a suferit copila in urma agresiunii si daca intr-adevar a fost violata. Daca va fi gasit vinovat, suspectul se va reintoarce dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu