marime text:

BESTIA de 18 ani - si-a ucis bunica si violat mama si fratele de 4 ani

O viata de om sfaramata cu propriile maini si doua violuri stau in carca unui tanar de 18 ani, din judetul Braila, care a ajuns spaima familiei sale. N-a stiut nimeni de ce e cu adevarat in stare pana acum, cand bunica lui s-a stins in urma bataii primite de la nepotul ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a vazut-o moarta, mama tanarului si-a dat seama ca nu mai poate sa-i treaca cu vederea nelegiurile si le-a declarat politistilor ca propriul ei baiat a violat-o si si-a batjocorit si fratele, in varsta de 4 ani.

Politistii l-au sanctionat pe tanar si in trecut de mai multe ori pentru iesirile sale violente. La un moment dat, chiar incepusera cercetarile in cazul lui, dupa ce mama baiatului si-a facut curaj si l-a reclamat pentru viol. Insa politistii s-au trezit cu mainile legate cand femeia si-a retras plangera. A fost amenintata cu moartea de baiatul ei si nu a vazut o alta scapare decat sa uite de toata povestea.

Si biata batrana pe care a batut-o crunt i-ar fi trecut cu vederea iesirea violenta, si chiar s-a externat pe propria raspundere din spital, desi medici stiau ca e intr-o stare precara.

Luni noapte insa femeia s-a stins in urma suferintelor si in cele din urma toate s-au intors impotriva agresorului. Politistii l-au luat de acasa si i-au convins pe magistrati sa ii dea mandat de arestare pentru 29 de zile.

Acum, cand l-a vazut ridicat pentru lovituri cauzatoare de moarte, mama lui si-a refacut plangerea in care il acuza de viol asupra ei si asupra mezinului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu