marime text:

Bercea Mondialu si-a trimis fiul de 14 ani la politie, ca sa spuna ca el l-a injunghiat pe Mercedes!

Rasturnare de situatie in cazul lui Bercea Mondialu, autotintitulatul presedinte al romilor, acuzat ca si-a injunghiat nepotul joi noapte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cautat de politie si dat in consemn la frontiera, i-a sunat sambata dimineata pe anchetatori si le-a spus ca vine la audieri. In locul lui s-a prezentat insa fiul lui cel mic, de 14 ani, care a declarat ca el este cel care si-a injunghiat ruda.

Parintii tanarului ranit spun insa ca Bercea si-a pus copilul sa jure stramb, ca sa scape el de inchisoare. Pentru ca este minor, fiul lui nu raspunde inca penal. Poate fi tinut intr-un centru de reeducare pana cand implineste 16 ani si abia apoi judecat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumoarte la ciori (2011-02-19 22:35:06)
sper sa dea o boala in ei sa crape toti !!!
raspunde »
one wish ... (2011-02-19 21:15:26)
o dorinta de-as avea pe lumea asta ...nu as vrea averi si femei ,as vrea sa moara toti tiganii din tara si sa ma pot p*sa de pe bloc pe cadavrele lor ...natie spurcata ,jegosi ordinari
raspunde »
Anti (2011-02-19 20:01:42)
Nimic nu poate sa ne surprinda din partea tiganilor.Sunt tari doar cand sunt in gasca.Ce parinte esti daca iti bagi copilul la inaintare.Jalnic.Cioroi nenorociti.
raspunde »
Tepes (2011-02-19 19:42:49)
Moarte la ciori!!! Moarte la tiganii boriti!!!
raspunde »