marime text:

Bercea Mondialu', presedintele romilor, dat in urmarire generala, dupa ce l-a injunghiat pe Mercedes

Bercea Mondialu', auto-intitulatul presedinte al romilor de pretutindeni, nu este deloc un tip pacifist. In primul rand cu familia lui. Bercea l-a injunghiat pe Mercedes, nepotul lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imediat dupa incidentul consumat intr-un bar din Draganesti vinovatul a disparut. Ranitul a fost internat la Spitalul din Craiova, iar mascatii il pazesc non stop.

Circul a inceput dupa ce Sandu Anghel zis si Bercea Mondialu' a intrat in carciuma insotit de aghiotanti lui inarmati cu bate si cutite. Privirea i-a cazut pe Mercedes, baiatul fratelui sau, Felix, pe care "presedintele" nu mai vrea sa il vada de cand se lupta pentru o mostenire.

Nepotul lui Bercea Mondialu' are o rana adanca, iar doctorii spun ca lama i-a atins plamanii.

Cand au auzit una ca asta, rudele au luat cu asalt spitalul din Craiova.

Intalnirile dintre Bercea si ai lui se termina mereu cu batai sau urmariri in trafic. Intre ei nu mai e loc de buna ziua de cand se certa pe o casa.

Mama lui Bercea spune ca de fiecare data el este cel care cauta scandalul si crede ca dupa incidentul de joi seara, o sa ii para rau.

Bercea Mondialu' a fost dat in urmarire generala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu