marime text:

Mama de 15 ani si-a invinetit in bataie copilul de 6 luni facut cu propriul tata

Necazurile o urmaresc inca de cand a venit pe lume pe o fetita de sase luni din Bistrita Nasaud. Este rodul unei relatii incestuoase intre o fata de 15 ani si propriul ei tata, iar acum a ajuns la spital plina de vanatai. Exista suspiciunea ca tocmai mama ei a batut-o crunt.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce a nascut-o pe fetita, iar tatal care a abuzat de ea a fost trimis dupa gratii, copila si bebelusul ei au ajuns la un centru maternal din Bistrita, unde li s-a dat o camera numai a lor.

Ingrijitoarele de acolo au fost cele care au observat ca fetita are urme de vanatai, in special in zona capului. Mama ei le-a spus atunci ca ar fi cazut din pat. A fost urcata imediat intr-o ambulanta cu tot cu fetita si trimise la Spitalul Judetean. Intre timp, Directia pentru Protectia Copilului a anuntat si politia.

Dupa ce au examinat bebelusul, legistii au ajuns la concluzia ca traumatismele au fost provocate fie de o cadere de la inaltime, fie prin lovire cu un corp dur. Se va face asadar o ancheta care va lamuri cum a fost ranit bebelusul.

Daca se va dovedi ca mama lui i-a facut rau, fata de 15 ani va fi trimisa intr-un centru de plasament, iar fetita ei va fi incredintata unui asistent maternal.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu