marime text:

Beat si fara permis, un sofer a intrat cu TIR-ul in casa unei familii!

Cu un TIR direct in pat era sa se trezeasca o un barbat din Iasi, dupa ce un sofer si-a scapat mastodontul de sub control si s-a rasturbat la cantiva centimetri de locuinta omului. S-a intamplat in zori, dar cel aflat la volan isi incepuse ziua cu un pahar de tarie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Noroc ca inainte sa se repeada spre casa, a lovit un pom si un refugiu pietonal si asta i-a mai oprit avantul.

Nu numai proprietarii s-au speriat teribil, ci si vecinii lor, treziti din somn de zgomot .

Cand l-au controlat pe soferul din cabina, politistii nu numai ca au constatat ca era baut, insa nici permis nu avea. Era suspendat de doua zile, tot pentru ca a fost prins baut la volan.

Patronul firmei din Suceava a venit sa-si recupereze marfa, insa nu explicat cum de angajatul sau a plecat in cursa fara permis de conducere.

Soferul din Suceava a acceptat recoltarea unei probe de sange si politistii i-au intocmit dosar penal, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Cel mai probabil va plati de unul singur toate pagubele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu