marime text:

Batuta si amenintata cu toporul, o femeie e convinsa ca va muri de mana fiului ei!

Batranete chinuita pentru o femeie de 73 de ani, din Prahova. E nevoita sa suporte zilnic batai si amenintari cu moartea, tocmai din partea celui pe care l-a adus pe lume.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fiul ei o terorizeaza intr-un asemena hal incat batrana se teme sa nu sfarseasca in mainile lui, mai ales ca la ultimul scandal, a atacat-o cu toporul.

Barbat in toata firea, la 43 de ani, fiul batranei devine de nerecunoscut cand bea. Mintile i se tulbura in asemena hal incat nu mai tine cont pe ce pune mana si in cine da: sparge, da foc si loveste in oricine! Toti vecinii se plang, iar batrana e convinsa ca viata ei se va sfarsi din cauza fiului.

Barbatul a fost internat de cateva ori la psihiatrie si de fiecare data, a primit tratament pentru etilism cronic. Dar medicii il trimit acasa, mai ales ca omul promite de fiecare data ca nu va mai pune alcool in gura. Numai ca uita promisiunea, de indata ce se vede din nou in familie.

Politistii s-au saturat si ei de cate amenzi i-au dat, fara niciun folos.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu