marime text:

Batuta, legata si violata - cosmarul unei fete de 15 ani!

O copila de 15 ani din judetul Iasi nu va uita niciodata momentul intalnirii cu un tanar de 20 de ani, care a violat-o. Ca sa fie sigur ca nu va povesti nimanui ce s-a intamplat, baiatul a amenintat-o ca-i va omora familia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar ea, cand s-a vazut scapata din mainile lui, le-a povestit parintilor ce i s-a intamplat, pentru ca si-a dat seama ca altfel  individul va scapa nepedepsit.

Fata mergea spre casa pe un drum laturalnic impreuna cu o prietena, cand baiatul insotit la randul lui de un amic le-a ajuns din urma. Tanarul le-a lovit pe amandoua, iar apoi a tarat-o pe copila de 15 ani intr-o vie din apropiere. I-a smuls din mana telefonul mobil si i l-a aruncat, ca sa nu poata suna pe nimeni.

I-a rupt apoi hainele si i-a acoperit gura ca sa nu poata tipa dupa ajutor. A batjocorit-o apoi fara mila.

In stare de soc, copila a ajuns acasa cateva ore mai tarziu, iar parintii au sunat innebuniti la politie. Nu si-au gasit linistea pana cand n-au aflat ca agresorul a fost arestat.        

Socul e la fel de mare si pentru familia tanarului, care nu mai poate scoate acum capul in sat de rusine.

Traumatizata, copila primeste acum consiliere din partea unui psiholog. Tanarul care a batjocorit-o a fost arestat pentru 30 de zile si este cercetat pentru viol. Daca va fi gasit vinovat, risca cel putin 10 ani de puscarie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu