marime text:

Batut si lasat intr-o balta de sange de trei vecini care au vrut sa-l jefuiasca

Pentru ca a indraznit sa le tina piept unor hoti, un batran de 69 de ani din judetul Braila a fost batut mar cu o ranga. Tocmai pe niste bare de fier pusesera ochii cei care ii intrasera in curte si s-au napustit asupra proprietarului cand omul a indraznit sa le ceara socoteala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Plin de sange, s-a tarat apoi pana in casa si abia dimineata si-a facut curaj sa anunte politia.

Omul era in casa cu partenera lui cu care isi imparte zilele, cand a auzit zgomote in curte. A crezut ca va reusi sa-i sperie pe hoti si a iesit sa-i confrunte, dar apoi s-a prabusit sub loviturile lor.

Cand oamenii si-au facut curaj si s-au dus la politie, n-a mai durat mult si agresorii au fost gasiti. Sunt trei tineri, intre care unul de 15 ani, vecini cu batranul.

Parintii celor trei atacatori l-au rugat pe batran sa isi retraga plangerea si sa se inteleaga ca intre vecini, dar omul nici nu vrea sa auda!
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu