marime text:

Torturat cu sabia si o foarfeca, de trei indivizi! A scapat, promitandu-le un calculator

Experienta terifianta pentru un tanar din Bacau. A fost pur si simplu torturat ore intregi de trei indivizi pe care ii stie doar din vedere. Omul spune ca a cazut la mijloc, fara nicio vina, si ca agresorii ar fi avut ceva de impartit, de fapt, cu un amic de-al sau.  
Torturat cu sabia si o foarfeca, de trei indivizi! A scapat, promitandu-le un calculator

Tanarul povesteste ca a fost luat pe sus dintr-o discoteca si dus cu forta intr-un apartament. Acolo a fost batut cu pumni si picioarele si intepat cu o sabie si o foarfeca. Le-ar fi promis celor trei indivizi ca le da un calculator de acasa, daca il lasa in pace, povesteste victima.

Agresorii l-au aruncat intr-un taxi si au mers impreuna pana la locuinta lui. Acolo, cand victima a incercat sa fuga, cei trei i-au mai aplicat cateva lovituri.

Vecinii omului i-au auzit tipetele si au iesit sa vada ce se intampla, dar nu l-au mai gasit decat pe barbatul ranit. Agresorii apucasera sa fuga.

Tanarul a fost dus de urgenta la spital, unde a fost internat in stare grava. Politia ii cauta pe cei trei agresori.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumarius (2011-04-07 14:14:12)
"aoa" am si eu la tine o intrebare? tu din ce oras esti? nu este vorba ca "moldovenii", sau alte natii....este vorba de civilizatie,respect fata de ceilalti, si daca ai ceva de rezolvat totul tine de cum stii sa rezolvi.
raspunde »
safari (2010-12-17 15:10:54)
,,nui buna condamnarea la moarte'' dupa un articol k asta e necesata
raspunde »
ank (2010-10-21 00:49:32)
aceste animale kre ne inconjoara,ar trebui tratate la fel.ba kiar mai rau de atat.spinzurati cu capul in jos de testicole
raspunde »
......................... (2010-08-20 14:15:26)
bai nene"aoa"...peste tot se bat..ca asa e romanu..prost si incuiat la minte...nu numai in modlova se intampla asa ceva...dar de..mentalitatea romanului...cum am mai zis si sus...
raspunde »
aoa (2010-07-03 15:28:06)
bai nene, moldovenii astia sunt prosti si agresivi tare
raspunde »