marime text:

Batrani treziti cu o ploaie de lovituri, de niste talhari care le-au furat 5.000 de euro!

Doi batrani de 69 si 71 de ani, din comuna sibiana Dealul Frumos, au fost atacati si jefuiti marti noapte, de cativa indivizi necunoscuti, care au intrat peste ei in casa. Bietii oameni nici n-au putut sa spuna exact cati hoti erau, pentru ca i-au snopit sub lovituri. Stiau probabil ca batranii aveau o mica avere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi batrani au fost pur si simplu terorizati de atacatori. Se pare ca acestia au reusit sa intre in casa fortand usa de la intrare. I-au snopit in bataie si sub un potop de amenintari, i-au obligat sa le spuna unde isi tin economiile.

Talharii au reusit sa ia dintr-o valiza suma de 5.000 de euro, mai multe bijuterii, inele, cercei si verighete, dupa care s-au facut nevazuti.

Din cauza loviturilor primite, batranii au zacut inconstienti ore in sir. De-abia miercuri dimineata, cand si-au revenit, au reusit sa dea alarma. Din pacate, misiunea politistilor este mult ingreunata din cauza faptului ca batranii isi aduc aminte prea putine amanunte despre atacatori, mai cu seama ca nu le-au vazut fetele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu