marime text:

Batrani trecuti de 70 de ani, pacaliti de doua femei, care le-au spus ca vor sa se marite cu ei!

Doi batranei de peste 70 de ani, din Constanta, s-au lasat  pacaliti de doua femei, mult mai tinere decat ei, care i-au facut sa renunte la burlacie, chiar si la aceasta varsta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aveau sa afle insa in scurt timp ca totul nu era decat un balon de sapun si viitoarele lor sotii le voiau, de fapt, doar casele.

Femeile erau coordonate de doi infractori si initial, aveau misiunea de a se imprieteni cu viitoarele victime. Dupa ce ii seduceau pe batrani, cu care stabileau pana si data nuntii, femeile ii convingeau sa-si vanda apartamentele, pentru a se muta la ele acasa. Odata ce vindeau apartamentele, batranii erau pradati de sumele obtinute din vanzarea lor.

Politistii ajunsesera sa cunoasca bine planurile infractorilor, dupa ce i-au filat vreme de o luna, in urma reclamatiilor depuse de batrani. Asa au aflat ca liderul gruparii de infractori este un barbat de 30 de ani, din localitatea Ovidiu. Acesta, folosindu-se de o alta identitate, a racolat doua femei pe care le-a invatat cum sa actioneze pentru a-i pacali pe batrani.

Politia a pus mana pe patru persoane, care au fost retinute pentru inselaciune si urmeaza sa fie prezentate judecatorilor cu propunere de arestare. Politistii banuiesc insa ca gruparea a facut mult mai multe victime. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu