marime text:

Batrani batuti crunt si amenintati cu cutitul, pentru 100 de lei! Talharul e liber si i-a amenintat din nou

Prin clipe de groaza au trecut doi batranei, sot si sotie, din judetul Mures, dupa ce un consatean a navalit peste ei in casa, le-a pus cutitul la gat si le-a cerut economiile.
Batrani batuti crunt si amenintati cu cutitul, pentru 100 de lei! Talharul e liber si i-a amenintat din nou

I-au dat toata averea lor, 100 de lei, ca sa-i lase in viata, iar acum se tem din nou pentru ca agresorul, cercetat in libertate, s-a intos deja sa-i ameninte.

Sotii Muller i-au parut atacatorului victimele perfecte: batrana de 80 de ani este paralizata si nu se poate ridica din pat, iar sotul sau, cu doi ani mai mare decat ea, abia umbla sprijinit intr-o carja. 

Agresorul l-a umplut de vanatai pe proprietarul casei, dar nici acesta nu s-a lasat mai prejos si l-a lovit cu carja pana cand l-a pus pe fuga. Batrana insa e speriata de moarte si nici nu mai scoate vreun cuvant de la atac.

Politistii l-au prezentat pe suspect, un tanar de 27 de ani, recidivist, in fata instantei. Numai ca judecatorii nu au considerat ca ar fi vreun pericol si au decis cercetarea lui in libertate. Primul drum pe care l-a facut insa dupa ce a iesit din sala de judecata a fost la batranei acasa, sa le jure ca se va razbuna.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu