marime text:

Batrana de 86 de ani, violata , iar apoi omorata cu un ciocan si un cutit!

Ultimele clipe din viata i-au fost un iad, iar moartea, cumplita si tare nedreapta, vorbesc vecinii unei batrane de 86 de ani, din Mehedinti. Biata femeie a fost legata, violata si mai apoi lovita cu un ciocan si un cutit. Politistii au pus deja mana pe suspectii principali: doi oameni fara capatai, de 23 si 49 de ani, consateni cu victima.
Batrana de 86 de ani, violata , iar apoi omorata cu un ciocan si un cutit!

Femeia a fost gasita de vecini intr-o balta de sange. Lucrurile din casa erau rascolite, chiar daca batrana avea o pensie amarata de doar 300 de lei. Cuprinsi de teama dar si de manie, oamenii au sunat imediat la 112.

La scurt timp dupa ce au fost anuntati de tragedie, politistii au intocmit un cerc de suspecti. Aveau in vizor mai multe persoane care fusesera vazute in ultimul timp in casa batranei. Printre suspecti se numarau si doi barbati fara capatai, care taiasera nu demult cateva lemne in gospodaria batranei. Cum nu au fost gasiti acasa, politistii au plecat in cautarea lor. Au fost gasiti la nici 10 kilometri de localitate. Incercau sase faca nevazuti.

Miercuri seara, fusesera impreuna la un priveghi unde au baut fara masura. Dupa nenumarate pahare, au hotarat sa dea buzna peste batrana de 86 de ani, care locuia in apropiere. Dupa viol si crima, au aruncat ciocanul intr-o fantana. Cutitul a fost gasit de agenti acasa la unul dintre ei.

Ingroziti de cele intamplate, vecinii femeii nu si-au revenit nici acum.

Politistii au reusit repede sa dea de urma suspectilor care, dupa audieri, au recunoscut totul.

Tatal unuia dintre suspecti nu crede ca fiul lui a fost in stare sa ia viata unui om. Chit ca si omul a fost batut de baiatul sau, cu doar cateva ore inainte de barbarul atac.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu