marime text:

Batrana de 86 de ani, batuta de un nepot, care i-a furat banii de inmormantare!

Experienta de cosmar pentru o batrana de 86 de ani, din judetul Bacau. Un nepot de-al sau a intrat peste ea in casa, in toiul noptii si a luat-o la bataie. Apoi a amenintat-o cu moartea, daca nu-i da toti banii si i-a luat 1.000 de lei, pe care femeia ii ecomonisise ca sa le faca tot rudelor zilele mai usoare atunci cand va veni vremea sa o inmormanteze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 20 de ani a intrat noaptea in casa femeii, in timp ce batrana dormea. Victima s-a trezut cu o ploaie de lovituri peste fata, iar intrusul i-a spus ca o ucide daca nu-l asculta. Coplesita de lovituri si infriocosata, femeia a scos de sub o perna suma pe care o stransese cu greu, ani de zile. Numaia asa a scapat de tanar, care atunci cand s-a vazut cu banii in mana, a rupt-o la fuga.

In ciuda intunericului, victima l-a recunsocut insa si a strigat imediat dupa ajutor, la vecini. Politistii l-au prins deja pe baiat, dar n-au recuperat inca banii. El risca ani grei de puscarie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu