marime text:

Batrana de 80 de ani batuta si violata de doi tineri care ar putea sa-i fie nepoti!

Noapte de teroare pentru o biata femeie de 80 de ani din judetul Suceava. Batrana a fost atacata in propria casa de doi tineri, care au batut-o si batjocorit-o fara mila, sub amenintarea cutitelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cautau bani, dar cand au vazut ca nu gasesc decat 50 de lei si niste vin s-au razbunat pe femeie.

Cei doi suspecti au 17, respectiv 28 de ani si inainte sa dea navala si-au planuit cu grija atacul. Banuiala ca batrana are multi bani in casa le-a incoltit cu cateva ore inainte de agresiune, cand i-au vandut victimei niste graunte si au vazut-o umbland la ceea ce ei au crezut ca e o lada pentru economii.

Cateva ore mai tarziu, cei doi i-au forta usa casei si au tabarat pe femeia care nu a avut cum sa apere. Locuieste singura, intr-o zona izolata si desi a apucat sa tipe, nimeni din jur n-a auzit-o. Cei doi nu s-au multumit doar sa-i cotrobaiasca prin lucruri si au si violat-o.

Ea le-a retinut la amandoi trasaturile si i-a dat pe mana politiei. Cei doi barbati risca acum sa-si petreaca tineretea in puscarie.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu