marime text:

Batrana de 78 de ani, violata si jefuita in propria casa, de un barbat care i-a pus cutitul la gat!

In 78 de ani, unei femei din judetul Neamt nu i-a fost dat sa traiasca ceva mai ingrozitor ca noaptea in care un barbat i-a intrat in casa si a batjocorit-o. Individul i-a pus cutitul la gat bietei batrane si a amenintat-o cu moartea, daca nu-i da si ultimii bani din casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 26 de ani a profitat de faptul ca victima locuia singura. A forta usa de la intrare, in timp ce ea dormea si s-a napustit inauntru. Dupa atac, femeia nici nu a avut curaj sa se duca sa alerteze vecinii - abia dimineata le-a povesit ce patise.

Omul, venit dintr-un sat vecin, credea ca victima stransese bani la saltea din pensia ei. Lucrease o viata in domeniul silvic si intrusul s-a gandit ca sigur avea economii. Numai ca batrana nici nu adunase vreun ban si nici nu primise pensia pe ultima luna. Degeaba a  amenintat-o el cu moartea, ca nu a avut ce bani sa ii ia.

A plecat la final doar cu un ceas si un aparat de radio. N-a ajuns insa acasa, pentru ca si-a dat seama probabil ca va fi cautat de politie si s-a facut nevazut.

Suspectul nu este casatorit si nici nu a mai savarsit vreo infractiune pana acum. Dar de data aceasta, politistii il cauta peste tot.

Daca va fi gasit vinovat de viol, barbatul risca sapte ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu