marime text:

Batrana cercetata de politie, dupa ce i-a provocat un avort unei tinere de 18 ani

O femeie in varsta de 66 de ani, din municipiul Dragasani, judetul Valcea, acuzata ca a incercat sa-i provoace un avort unei tinere de 20 de ani insarcinata in 18 saptamani, fata ajungand ulterior in stare grava la spital, este cercetata in libertate.
Batrana cercetata de politie, dupa ce i-a provocat un avort unei tinere de 18 ani
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Valcea, politistii din Dragasani au fost sesizati de Sectia 2 Politie Craiova, judetul Dolj, ca la Spitalul de Urgenta nr. 1 din Craiova a fost internata, in stare critica, o tanara in varsta de 20 ani cu diagnosticul avort septic provocat, sarcina de 18 saptamani.
 
"Politistii au mers la Sectia Reanimare a Spitalului de Urgenta nr.1 Craiova, unde au identificat-o pe tanara, care se afla sub tratament de specialitate, iar din discutiile purtate cu aceasta s-a stabilit ca in urma cu zece zile, fata s-a adresat unei femei in varsta de 66 ani, din municipiul Dragasani, judetul Valcea, care a incercat sa-i provoace un avort. Pentru acest lucru s-a deplasat la locuinta acesteia, unde in schimbul a 100 de lei, un pachet de tigari si un pachet de cafea a fost supusa unei interventii neautorizate, care i-a provocat o hemoragie puternica", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, subcomisar Emilian Musulete.
 
In prezent, fata se afla internata la Sectia Reanimare de la Spitalul nr. 1 Craiova.
 
Seful Sectiei Anestezie - Terapie Intensiva (ATI) a declarat ca pacienta se afla in afara oricarui pericol, fiind supusa unei interventii chirurgicale. Tanara ramane in continuare sub tratament medical de specialitate.
 
Pe numele femeii de 66 de ani a fost intocmit dosar penal pentru provocare ilegala a unui avort, fiind cercetata in libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu