marime text:

Batrana 75 de ani, la un pas de inchisoare, dupa ce politistii i-au descoperit plantatia de canepa!

Legea nu face diferenta intre un traficant de droguri si o biata batrana de 75 de ani, care a ajuns sa fie cercetata pentru cultivare de stupefiante. Femeia, de loc din Brasov, s-a trezit cu ofiterii DIICOT pe cap, dupa ce a plantat in gradina peste 100 de fire de canepa, dar cu un alt scop decat de a vinde apoi drogurile - spera ca fasolea se va urca pe lujerii grosi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia in varsta de 75 de ani traieste dupa regulile de la tara, intr-un sat linistit. Este mama unui scriitor, profesor universitar cunoscut in Brasov, care este extrem de revoltat acum ca femeia are dosar penal pentru cultivare de droguri.

Asa cum le-a declarat si procurorilor DIICOT, Viorica Musina a semanat cateva seminte de canepa clasica, pe care le-a cumparat din piata. Dupa o metoda batraneasca, tulpinile plantei sunt folosite ca suport pentru lujerii de fasole.  Numai ca politistii din localitate au observat inconfundabilele plante si au anuntat mai departe.

Legea e clara si spune ca oricine cultiva droguri de  risc - asa cum este considerata canepa - poate ajunge la inchisoare, de la 3 la 15 ani.

Din fericire, femeia a scapat, dupa ce anchetatorii au ajuns la concluzia ca nu avea de gand sa si consume drogurile. Procurorii brasoveni spun totusi ca in acest caz nu proprietarul era problema, ci tentatia pe care cultura o putea exercita asupra tinerilor consumatori.

Desi dosarul a fost inchis, fiul femeii vrea sa dea statul in judecata - considera ca mama lui a fost victima unui abuz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu