marime text:

Batran maltratat si obligat sa cerseasca pentru rudele lui, in Germania

Trei persoane din Bacau sunt cercetate pentru ca si-au sechestrat, maltratat si trimis la cersit in Germania ruda lor, un barbat in varsta de 62 de ani. Batranul a fost supus la chinuri cumplite, pana a fost gasit de politistii germani si trimis acasa.
Batran maltratat si obligat sa cerseasca pentru rudele lui, in Germania

Barbatul a fost dus in Germania de rude de-ale sale pentru ca stia sa cante foarte bine la acordeon.

Neamurile i-au platit barbatului transportul si timp de doua saptamani cazarea si masa. In schimb, acesta trebuia sa cante zilnic intre 12 si 14 ore.
 
Batranul a povestit ca avea in fata o cutie de vopsea de cinci kilograme, prevazuta cu o cheie speciala, din care nu putea sa scoata bani nici macar pentru o sticla cu apa.
 
Conform anchetatorilor, dupa trei saptamani, vazand ca batranul nu reuseste sa le aduca pe zi un venit cuprins intre 200 si 300 de euro, acestia au inceput sa-l bata, sa nu-i mai dea mancare si sa-l trimita sa doarma la groapa de gunoi, loc unde a si fost gasit de autoritatile germane care l-au trimis pe barbat acasa.
 
Cele trei persoane sunt cercetate, iar daca vor fi gasite vinovate acestea risca o pedeapsa cu inchisoare cuprinsa intre cinci si 15 ani pentru trafic de persoane.
 
Coordonatorul Centrului Regional al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane Bacau, subcomisar Ion Munteanu, a precizat ca in urmatoarea perioada numarul persoanelor care vor deveni victimele traficantilor va creste din cauza crizei economice. "Traficantii se vor deplasa cu siguranta in zonele sarace pentru a recruta forta de munca. Drept urmare, si noi vom merge in aceste zone ale judetului pentru a preveni acest lucru", a spus Ion Munteanu.
 
Anul trecut in judetul Bacau, 52 de persoane au fost victime ale traficantilor, 36 dintre acestea provenind din mediul rural. Astfel, 32 de persoane au fost exploatate prin munca, 18 au fost exploatate sexual, iar doua au fost victimele traficului de organe.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu