marime text:

Batran lasat fara banii pentru operatia la inima, de doua hoate pe care le-a primit in casa

Batranii singuri si fara ajutor sunt tinte perfecte pentru hotii care abia asteapta sa le intre in casa. Un batranel din Targu Mures este ultimul patit. Doua femei l-au ademenit cu produse de vanzare, la oferta si au plecat cu peste 4.000 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranul de 77 de ani a facut imprudenta sa le deschida usa unor femei care, chipurile, aveau sa-i prezinte niste produse de curatat. Cum s-au vazut in locuinta, cum s-au apucat sa faca curat si asa au ajuns pana la dulapul unde barbatul pastra banii.

Una dintre ele l-a tinut de vorba, iar cealalta s-a prefacut ca sterge praful, insa a pus mana pe bani. Cateva minute mai tarziu erau deja departe.

Chinuit de o afectiune la inima, omul strangea ban pe ban, ca sa plateasca o interventie chirurgicala. Cele doua femei l-au lasat insa fara nimic.

Politistii le cauta pe cele doua suspecte, despre care pagubitul a spus ca ar avea intre 30 si 40 de ani. Daca vor fi gasite, hoatele risca inchisoarea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu