marime text:

UPDATE: Scandal in spital! Doua familii de tigani s-au batut intre ele, iar apoi cu "mascatii"!

Batai cu strigaturi si scandal, ca la usa cortului. Toate acestea s-au petrecut duminica noapte, la camera de garda a Spitalului judetean din Targu-Jiu. Doua familii de tigani, care au tinut mortis sa isi vada rudele internate de urgenta, au sfarsit prin a se incaiera cu doctorii si asistentele. Politistii de la trupele speciale au restabilt pacea, abia dupa ce au folosit aparate cu electrosocuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe holurile spitalului s-au auzit urlete. Tiganii care in urma cu cateva ore s-au incaierat intre ei au facut front comun si s-au napustit la paznici, pe motiv ca nu ii lasa sa intre in cladire ca sa isi viziteze rudele ranite.

Intre agenti si scandalagii s-au dat lupte corp la corp, iar in imbulzeala creata, cativa au nimerit in camera in care sunt primite urgentele. Doctorii s-au speriat ingrozitor.

Intrati in scena, mascatii au incercat sa ii calmeze pe vizitatorii agresivi.

In cele din urma, tot cei care au fortat intrarea s-au plans ca ar fi fost agresati.

Dupa razboiul din spital, toata lumea s-a mutat la sectie. In final, autoritatile au retinut doua persoane si au dat 600 de lei amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumaresalul Ioan Antonescu (2010-07-13 02:57:12)
Moarte tiganilor!!! sa fie dusi in lagare de munca fortata sau exterminati.
raspunde »
gicu (2010-07-13 01:28:00)
TOTI TIGANII TREBUIESC EXECUTATI !!!! free classifieds Albuquerque
raspunde »
stefan cel mare (2010-07-13 01:13:41)
presa le-a dat putere acestor oligofreni baga-mi-as p u l a in m o r t i i lor .peste cativa ani ******* astia de tigani(jeguri umane)or sa conduca Romania.unde esti Ceausescule sa vezi ce-a mai ramas din noi????
raspunde »
moarte ciorilor! (2010-07-12 21:49:48)
"Daca gripa aviara dadea in ciori doremam linistit" "Colectati impozitele datorate de tigani" "White & proud !!!" Parca ii simtim putin lipsa lui Hitler....
raspunde »
al (2010-07-12 20:48:56)
SI NU I`AU IMPUSCAT?????????? PAI CIORILE ASTEA SUNT BUNE DE ALTCEVA?????? IMPUSCATI SI FACUTI SAPUN!
raspunde »