marime text:

Bataie in plina strada oprita de politie cu focuri de arma

Politistii din Ramnicu Sarat au fost nevoiti asa foloseasca armamentul din dotare, in noaptea de vineri spre sambata, pentru aplanarea unui scandal izbucnit in apropierea unui bar din localitate, intre doua grupuri de persoane care s-au luat la bataie.
Bataie in plina strada oprita de politie cu focuri de arma
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar Florina Crucianu, scandalul a izbucnit in apropierea unui bar din municipiul Ramnicu Sarat, in zona fiind solicitata interventia Politiei si Jandarmeriei.
 
Oamenii legii ajunsi in zona au gasit mai multe persoane care erau baute si care se bateau in strada, lovindu-se cu pumnii si picioarelec dar si cu pietre si sticle. In altercatie au fost implicati cinci barbati cu varste cuprinse intre 22 si 38 de ani, din Ramnicu Sarat.
 
Pentru ca acestia au continuat sa se manifeste violent, lovindu-se reciproc, si nu s-au conformat somatiilor verbale repetate ale politistului de a inceta bataia, agentul de politie a folosit armamentul din dotare, tragand doua focuri de avertisment in plan vertical, fara ca vreo persoana sa fie ranita.
 
Conform comisarului Florina Crucianu, scandalul a incetat imediat, iar cei implicati au fost dusi la sediul Politiei Ramnicu Sarat pentru cercetari.
 
In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu