marime text:

Bataie ca-n ring in curtea unui liceu din Timisoara

Curtea scolii a devenit ring de box pentru elevii unui liceu din Timisoara. Doi tineri de 18 ani s-au luat la cearta si mai apoi la bataie dupa ce nervii le-au cedat in timpul unui meci de fotbal. Lupta a fost arbitrata de pe margine de colegii lor insa nimeni nu a intervenit sa-i desparta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scenele de box s-au intamplat in timpul unei pauze. Scandalul dintre batausi s-a terminat la spital pentru unul dintre ei. Celalalt insa a ajuns sa dea explicatii la politie. Ranitul este cel care a inceput bataia si a tabarat cu pumnii pe colegul lui.  Transportat de urgenta la spital, tanarul s-a ales cu multiple traumatisme la cap insa medicii spun ca viata nu ii este pusa in pericol.

A fost externat insa va mai sta cateva zile acasa pana se va recupera complet. In acest caz, politistii s-au sesizat din oficiu si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie tanarul ranit vor lua masuri. Conducerea scolii a anuntat deja ca ii va exmatricula pe cei doi batausi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu