marime text:

Baschetbalist batut de bodyguarzi in Bamboo, pentru ca Ja Rule l-a chemat pe scena! VIDEO

"Ca pe un caine m-au batut", acuza un baschetbalist american, care joaca momentan la CSM Bucuresti. Face referire la bodygarzii unui club din Capitala, unde sportivul de 38 de ani a mers sambata noapte, pentru concertul rapperului Ja Rule.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baschetbalistul american Mario Bennett  a mers sambata noapte in club, alaturi de cativa colegi de echipa. Conationalul sau, rapperul Ja Rule, sustinea aici un show. L-a vazut, l-a recunoscut.

"El ma stia pentru ca am jucat baschet in NBA si mi-a facut semn sa urc pe scena, langa el. Am incercat sa ma duc catre el, insa bodyguarzii clubului de noapte mi-au spus 'NU!', iar eu am zis OK! Dar Ja Rule a insistat sa merg la el. Chiar si bodyguardul lui personal a zis 'Lasati-l sa urce pe scena'. Eu am incercat din nou, dar bodyguardul clubului m-a impins. A aparut un alt bodyguard si m-a inhatat. In tot acest timp, am incercat sa ma retrag intr-o pozitie defensiva. Cand am iesit, bodyguarzii au scos bastoanele, erau cel putin sase si m-au batut ca pe un caine", povesteste baschetbalistul.

Si el, si un alt coleg, ranit usor, au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floresca.

Presedintele cublui CSM Bucuresti sustine ca si-a avertizat baschetbalistii de nenumarate ori sa nu-si piarda noptile prin cluburile din Capitala. Spun ca nu doreste sa depuna plangere impotriva agresorilor.

Contactati telefonic, reprezentantii clubului au declarat, in schimb, ca baschetbalistul american ar fi intrat in conflict cu alti clienti. Au iesit impreuna in fata localului, s-au incaierat, iar bodyguarzii au incercat sa faca pace. Numai ca varianta politistilor coincide cu cea a sportivului.

In iulie 2005, in acelasi club din Capitala, si starul Jean-Claude Van Damme a fost batut ca-n filme, de un grup de barbati.

Victima de acum, Mario Bennett, a fost coleg, in sezonul '97 - '98, la LA Lakers, cu vedetele Shaquille O'Neal si Kobe Bryant.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuXtina (2011-01-11 10:27:17)
bine ca printre atatia rasisti dau si de un om care ii apreciaza :P @baschet fan sunt de acord cu ceea ce ai zis
raspunde »
baschet fan (2011-01-10 12:31:04)
daca esti bodygard ce poti fi decat un taran, altceva in viata nu poti face,scoala nu ai,sa te comporti nu stii deact sa tragi la sala si sa manci ca un porc
raspunde »
JJ Albertino (2011-01-10 06:17:12)
Mother fuckers americans! What do you think you try to do in our country: come and **** us? ... and kill us like you did to Teo Peter. Just, respect the law and don´t try to **** us around. Emil Matasareanu just gave a lesson it´s not good to **** our country all the time!
raspunde »
mihaitzu (2011-01-09 23:33:25)
Presedintele cublui CSM Bucuresti sustine ca si-a avertizat baschetbalistii de nenumarate ori sa nu-si piarda noptile prin cluburile din Capitala. Spun ca nu doreste sa depuna plangere impotriva agresorilor. Ai de **** voastra! Spun ca nu "doresc"! E greu de voi!
raspunde »
alex (2011-01-09 22:24:12)
asta nu prea suna a american...
raspunde »