marime text:

Barman lovit cu sticlele in cap de doi drogati, care aveau nevoie de bani pentru o doza!

Intamplare uluitoare, petrecuta la Targoviste. Pentru ca a refuzat sa le dea 20 de lei unor indivizi, cu mintile ratacite de la droguri, un barman a primit cateva sticle in cap si un scaun peste maini si picioare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul povesteste ca batausii incercau disperati sa faca rost de bani, ca sa isi cumpere inca o doza.

Scenele dure au fost suprinse de o camera de supraveghere instalata in local. Din imagini se vede  cum un individ are initial doar un schimb de replici cu barmanul, dupa care paraseste incaperea. Revine insa peste o ora, insotit de un altul si reiau discutia cu angajatul. De aceasta data pe un ton ridicat. Cum nu au cazut la pace, strainii au sarit la bataie. In cele din urma, victima a fugit din bar si a sunat la 112.

Ranitul a depus plangere la politie. Cei care l-au bagat in spital pot fi inchisi pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri si distrugere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu