marime text:

Barbatul care a stropit cu acid doi inspectori de la Finante, luat pe sus de politisti

Barbatul din Targoviste care  i-a stropit miercuri cu acid sulfuric pe functionarii veniti sa execute silit firma fiului sau a ajuns joi la politie. Oamenii legii aveau pe numele lui mandat de aducere, asa ca l-au luat pe sus de acasa. Omul n-a opus rezistenta, dar nici vinovat nu se considera.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectat de ultraj, barbatul a fost asteptat la politie toata ziua de miercuri. N-a mers sa dea declaratii, desi anuntase, prin avocat, ca nu are gand sa se sustraga cercetarilor. Joi, cu mandatul in mana, politistii au mers la el acasa si l-au obligat sa ii insoteasca la sediu. 

Totul a pornit de la datoriile pe care fiul barbatului le acumulase. Avea de platit la stat  peste 200.000 de lei si cand inspectorii de la Finante au vrut sa-i puna sechestru pe marfa, tatal sau a cedat. A pus mana pe un recipient si i-a stropit cu lichidul dinautru, incercand sa le dea foc.

Doi dintre functionari au ajuns la spital dar, din fericire, sunt nevatamati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu