marime text:

Barbati cu bani filmati si santajati de prostituate minore: "Banii, sau inregistrarile ajung pe internet?"

O noapte de placere le-a adus numai neplaceri unor barbati din Dej, santajati de doua prostituate de 15 si 16 ani, care i-au filmat si pozat la intalniri.
Barbati cu bani filmati si santajati de prostituate minore:  Banii, sau inregistrarile ajung pe internet?

"Vreti sa nu ajunga inregistrarile pe internet, dati-ne bani", le-au tot transmis fetele, sfatuite de proxenet. Fiecare dintre victime a platit intre 4.000 si 7.000 de euro, numai sa scape de amenintari. Insa cand au vazut ca nu scapa, si-au spus povestile la sectie.  

Cel care conducea intreaga operatiune este un tanar de 32 de ani din Dej. El se folosea de doua copile care ademeneau barbatii cu bani in camere de hotel.

Aici, fetele faceau poze si filmau cu telefonul mobil toate momentele intime, dupa care foloseau materialul pentru a santaja victimele.

Unul dintre barbati platise deja 5.000 de euro, cand a fost organizat flagrantul. Intr-un final, si-a luat inima in dinti si s-a dus la politie.

Individul care le-a manipulat pe cele doua fete a fost arestat pentru 29 de zile. Cele doua prostituate minore sunt cercetate in stare de liberatate si risca pana la sapte ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuzozo (2011-01-07 19:07:10)
cum se face ca la noi legile is inverse fata de agrivitatea lor...iei mai multl laun furt decat la un omor...
raspunde »
Scholes (2010-11-22 01:34:37)
Exista o neclaritate.Cred ca cei care au postat stirea au uitat de cine este vorba.Avem de-a face cu niste minore, ok? Niste minore care au fost manipulate, care nu puteau constientiza suficient de bine faptele lor. Este aberant sa fie trase la raspundere tocmai pentru ca sunt minore! Atunci care ar mai fi diferenta intre persoanele mature si minori? Deci cel care raspunde este proxenetul lor si cine le controla.Asa se judeca normal lucrurile!
raspunde »
danySteaua (2010-06-20 19:18:56)
E nou site-ul.
raspunde »