marime text:

Barbat salvat de pompieri de la inec, mort la spital!

Nimeni nu l-a putut intoarce pe un barbat din Baia Mare de la moartea pe care cel mai probabil si-o alesese singur. Pompierii l-au salvat duminica seara, dupa ce cazuse de pe un pod in raul Sasar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alarma a dat-o o patrula care trecea prin zona, fix cand barbatul se prabusea peste balustrada, de la 6 metri inaltime. Pompierii au ajuns imediat acolo, iar cand l-au scos la mal, omul era in soc hipotermic si semiconstient. Din pacate, oricat s-au chinuit medicii apoi sa il stabilizeze, barbatul a murit in zori, in urma unui stop cardio-respirator.

Politistii au aflat ca barbatul avea 55 de ani si de ceva vreme, de cand divortase, locuia singur. Vecinii spun ca se simtea parasit si de copiii sai si cazuse in patima alcoolului. Nu era seara, spun oamenii, sa nu se opreasca pe la  bar, dupa ce iesea de la serviciu.

Desi oamenii legii nu pot exclude ipoteza unui accident, inclina totusi spre varianta sinuciderii si banuiesc ca omul a vrut sa-si inece singuratatea si necazurile in raul Sasar.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu